Stadsbiblioteket stänger för renovering i höst

Stadsbiblioteket stänger för renovering i höst

Från och med måndagen den 16 augusti kommer Stadsbiblioteket att vara stängt på grund av renovering.

Biblioteket ska fräschas upp, få nytt golv och nya bokhyllor. Om tidplanen för renoveringen håller öppnas biblioteket igen måndagen den 25 oktober.
 

Under denna period kommer det inte att gå att låna eller återlämna böcker på Stadsbiblioteket. Vi har utökat öppettiderna på våra närbibliotek i Knäred och Våxtorp men det kommer inte att finnas möjlighet att få böcker skickade från Stadsbiblioteket. Bokbussen kör enligt ordinarie turlista. 

Det kommer att finnas möjlighet att läsa dagstidingar på Folkhälsocentrum i Laholm.


Återlämna 

Det du lånar efter den 12 juli kan du behålla och återlämna när vi öppnar igen (gäller ej fjärrlån). Bokinkastet kommer att vara stängt. 

Vi har tagit bort förseningsavgiften under denna period.  

 

Fjärrlån 

Under tiden Stadsbiblioteket är stängt är det också stängt för fjärrlån. Omlån av fjärrlån sker via mejl eller telefon. Sista datum för nya fjärrlånebeställningar är 1 augusti.

Återlämning av fjärrlån (under tiden Stadsbiblioteket är stängt) görs på något av våra närbibliotek eller på Bokbussen. Om detta inte är möjligt, kontakta Stadsbiblioteket.

 

Reservationer 

Reservationer på Stadsbiblioteket kommer att vara pausade under den stängda perioden. Alla står kvar på sin plats i kön men reservationen är inte aktiv förrän biblioteket öppnar igen. Nya reservationer kan inte göras under denna period. 

 

Kontakt med biblioteket 

Under stängningen finns vi tillgängliga på mejl och telefon, vardagar mellan 10 och 16. 

Se våra utökade öppettider på respektive bibliotek under ”Våra bibliotek” i menyn högst upp. 

Search the catalogue

Language