Berättarföreställning: Mickel i Långhult - Sagor från skogen

Berättarföreställning på Teckningsmuseet

Följ med sagoberättaren Per Gustavsson in i skogen. Möt människor och troll, djur och odjur. Per Gustavsson har skrivit ett stort antal böcker om skogens väsen, bl.a. "Skatten i berget" och "Läskiga vidunder och sällsamma djur".

En barn- och familjeföreställning från 5 år. Föreställningen varar cirka 45 min.

Kostnadsfritt, drop-in. Begränsat antal platser. Med anledning av rådande coronarestriktioner har museet satt en maxgräns på 25 besökare samtidigt, så att alla som vistas i byggnaden kan känna sig trygga och hålla avstånd utan problem. Vi kan därför inte garantera att alla får plats, som ni säkert förstår. Museet följer naturligtvis alla övriga råd och riktlinjer gällande avstånd mellan sittplatser, tillgång till handsprit m.m.

Föreställningen anordnas i samarbete med Teckningsmuseet.